12 Eylül 2009 Cumartesi

Yeni Stad İle Birlikte Gelen Yenilikler

Türkiye'nin büyük bir keyifle izlediği stadyum Kadir Has Stadyumu'ndan bahsediyorum. Yeni yapılan stadımız ile birlikte pek çok yenilik geldi. Güzel manada gelen yenilik yok aslına bakılırsa stadyum aile çay bahçesine dönme yolunda ilerliyor.

Stadımızda ilginç bir şekilde pankart ve davul yasaklağı getirildi. Tribünün neşe kaynağı maçta olduğunu hissettiren o tokmak sesi yok artık stadımızda. Pankart'ın yasaklanması ise ayrı bi olay gerçekten. Pankart, taraftarın sesini duyurabileceği, ulaşamadığı yerlere bazı mesajlar göndermek yada takıma destek amaçlı yazılan büyük emekler harcanan bi uygulamadır aslında.

2 Hafta önceki Kayserispor'umuz-Gaziantep karşılaşmasında "Kapalı Kale" taraftar grubunun gerçekleştirmiş olduğu bir koreografi gösterisi gerçekleşti.



Koreografi sonrası yönetici ve bazı kulüp yetkilileri koreografinin hoş ve güzel olduğunu bir televizyon programı vasıtasıyla duyurmuşlardır. Peki bu organizasyonlar gerçekleşirken ne zorluklar çekildiği hakkında hiç bir fikirleri varmı acaba ? Çünkü tribünümüzde pankart yasak. Tüm bu zorluklara rağmen kaçak göçek içeri girdirildikten sonra gerçekleşiyor bu tarz organizasyonlar.

Her konuda istanbul takımlarını örnek alan sayın başkanımız Recep Mamur pankart,davul gibi sayabileceğim daha pek çok tribünü tribün yapan kalıplardan hiç örnek almamış nedense. Artık herkesin yavaş yavaş ipin ucundan tutma zamanı geldi diye düşünüyorum .

Yeni stadımız ile birlikte getirilen sözde yenilik bana göre yasakları şiddetle kınıyorum !

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder