7 Nisan 2010 Çarşamba

Nasılsınız?

Dün TRT ekranlarına gelen "Tayfun Talipoğlu"'nun sunduğu "Nasılsınız" programının bu haftaki konuklarının tribün liderleri olduğunu duyunca çok sevinmiştim açıkcası.

Sonradan programa Kayserispor adına bir kişinin katıldığını öğrendik. İlerleyen saatlerde bu kişinin Kayserispor ile alakası olmayan biri olması beni fazlasıyla tedirgin etti. Çünkü yapacağı şey açık, net bağırıyordu. Yine reklam çabasına girecek, yönetime saracaktı.

Programdan önce çok sayıda telefon ve faks gitmiş olsa gerek ki TRT kuruluşuna program başında bizi temsil etmiyor yönünde açıklamalar geliyor diyerek ilk sözü verdi ve malesef şov başladı. O dakika itibariyle programa pek bakma isteği kalmadı içimde.

Fakat söz Diyarbakır temsilcisine geldiğinde iş birden makaraya sarmaya başladı. Selim Kurtulan bir taraftan geriliyor bir taraftan söz hakkı bekliyordu. Neticesinde Bursaspor başkanı bağlandı televizyona. Telefonu kapatırken Tayfun Talipoğlu'nun "iyi eğlenceler" demesi beni iyi derecede gülme krizinin eşiğine itti.

Beklediğim kadar kötü bir program geçmedi aslına bakılırsa. Çok fazla söz hakkı düşmemişti bizimkine. Selim Kurtulan'ın son sefer bizimkini bozması üzerine tamamen söz hakkı almayı bıraktı daha sonra. Burdan da Paşa Selim'e saygılar diyorum :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder