24 Mayıs 2011 Salı

İstanbul Sempatizanlığı !

Aslında yazıcak çok şey var. Düşünürsek bi o kadar da yazmamak gereken şey var.

Düşünücek olursak bi takım tutmak ile İstanbul takımı tutmak arasında çok fark vardır. Senelerdir söylenmese de artık bazı yorumcular tarafından dile getirilmeye başlandı.

Tabi iş böyle olunca İstanbul cephesi'nden tepki geliyor. Rahat bırakın, zorla iş yapmayın gibi. Aslına bakılırsa birini zorlamak benimde işime gelmiyor. Nasıl anlatayım bilemedim zorla sen şu takımı tutucaksın demek pek mantıklı birşey olmasa gerek.

Senelerdir şehirlerde anlatılamayan şey ise sanırım şu ;

Kayseri'de yaşayan bir kişinin Şehri, Semti , Televizyon haricinde stadını görmediği bir takımı tutması bana göre Birkirkara'yı tutmaktan farksızdır. Senelerdir yanlış anlaşılan , uygulanan bir durumda var bana göre.

Her şehirde farklı takımları tutan, destekleyen taraftarlar vardır. Örnek vericek olursak Nevşehir, İstanbul, Ankara, Antalya vs.. şehirlerinde ikamet edip yada ikamet etmek zorunda olan bir kişinin başka takımı tutması bana göre garip bir durum değildir.

Yani bu profilin bile iki çeşit farklı versiyonu olduğunu düşünebiliriz.

Geçtiğimiz günlerde Sivas'ta yaklaşık 10 bin fenerbahçe taraftarına bilet ayrılmasına karşın tüm şehrin sarı-lacivert olması pek hoş bi görüntü, izlenim yaratmadı bende.

Söylenicek tek şey var : Şehrini Savun Arkadaş, O Seni Savundu Yıllardır !

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder