8 Şubat 2010 Pazartesi

Tarafını Göreceğiz TFF!

Uzun zamandır devam ediyor bu üç büyütülmüşler ayrımcılığı ülkemizde. Yıllardır kulübümüze ceza yağıyor sebep: X karşılaşmasında edilen küfürlü tezahurat. O gün akşam Y büyütülmüş takımının maçı olur 90 dakika birine küfrederler onlara hiçbir ceza yok.

Oynadığımız Galatasaray maçının raporunu ve kulübümüze gelmesi muhtemel cezayı dört gözle bekliyorum. Çünkü öyle ki, Ercan Saatçi'ye küfür eden Galatasaray taraftarına ceza gelmemişti 2 dakika limitini aşmadıkları gerekçesiyle. Asla ve asla Galatasaray maçında 2 dakika toplu küfür söz konusu olmadı. Maçın son kısmında hakeme 30-40 saniyelik bi i*bne hakem sesleri yükseldi Kadir Has'ta.

Şimdi 2 Dakika limitini aşmayan Galatasaray taraftarını akıllı taraftarlar limiti aşmadı şeklinde yaklaşan yorumlar yapan Gazeteciler ve bazı spor medyasının önde gelen isimleri bu tarz üç büyütülmüşler karşısında oynadığımız maçlarda 5 saniyelik kesimi mutlaka gündeme taşıyorlar.

TFF Tarafından açıklanacak kararları ve gelecek cezaları bekliyorum. Tabiki kulübe ceza gelecek bundan eminim. Fakat üstüne kim düşecek bu konunun henüz kestiremiyorum. Çünü ANADOLU her zaman eziliyor. Üç büyütülmüş yandaşlarını ŞİDDETLE KINIYORUM!

Kayserispor-Galatasaray

Maç heyecanı erkenden başlamıştı. Öyle ki galip geleceğimizden emindim. Bir gün öncesinde maç rüyama girmiş 28. Dakika da 3-0 öne geçmiştik. Maça dönecek olursak, işten çıkmam stadyuma ulaşmam 19:00 sularındaydı. Fakat gariptir ki içeri girdiğimde karşılaşmanın 10. dakikası oynanıyordu.

Çok garip bi yönetimimiz var. Yani yönetim diyorum çünkü bu ihalenin başka biyere kalma şansı yok sanırım. Kuzey üst tribündeydim maçta. Koca üst tribün için sadece 2 turnike çalışıyor. Diğerleri kapalı ve sol ve sağ köşelerdeki turnikeler kaldırılmış. Be adam iyi güzel stadımız var ama nedir bu rezillik ?

Neyse kaza bela girdik içeri. Maçın başındaki ofsayt olmayan ama hakemin verdiği ofsayt pozisyonunu kaçırmışım. Biz dışarda tribündeki yerimizi almaya çalışırken hakemler maçı katletmeye başlamışlar yani.

İlk yarı çok iyi oynadık. Galatasaray top çeviremedi. Çok baskılı oynadık fakat hakem ve Galatasaray defansı her seferinde futbolcularımızın kolundan ayaklarından çekerek engel oldular. Hakem demek ne kadar doğru bilmiyorum ama altına giydiği Galatasaray formasıyla sahaya çıkan bir Tolga Özkahya vardı.

Her pozisyonumuzu kesti bir şekilde. Keita dünyada adını duyurabilen bir futbolcu olabilir. Yani başka bir deyişle belki dünya starı olarak adlandırılabilir birileri tarafından. Hakan'ın kırmızı kart gördüğü pozisyonda tribünden pek birşey kestiremedim doğrusu. Eve geldim hemen bilgisayarın başına geçtim o pozisyona çok takılmıştım çünkü. İlk başta Keita kendini öyle bir yere yattı ki sanki taramalı tüfekle peş peşe ateş edildi. Dedim kesin arkadan biçti Hakan. Pozisyonu tekrar alıp izlediğimde gördümki Hakan'ın sert olacak bir müdahelesi yok. Bu durum harbiden beni çok şaşırttı bilgisayarımın başında.

Tekrar maça dönecek olursak, yine de takımımız eski performansına bir türlü ulaşamadı. Gökhan Emreciksin ve Mehmet Eren'in sürekli olarak istikrar sağlayamamaları takımı zor durumda bırakıyor. Önümüzde önemli bir denizli deplasmanı var umarım galip gelir ve zirve yarışına devam ederiz.